Quins càrrecs acumula l’exsocialista Jordi Martí?

jordi martí
jordi martí

Com a gerent de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí està ocupant càrrecs en els consells d’administració i òrgans rectors d’empreses públiques participades per la corporació municipal, l’últim dels quals ha estat el de membre de la comissió executiva de Fira 2000 SA, societat instrumental de la Fira de Barcelona.
 

Un mes després d’entrar en el consell d’administració de Fira 2000 ha estat nomenat membre de la comissió executiva en companyia de Josep Maria Sánchez Pascual, director general de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat. Jordi Martí i Josep Maria Sánchez són els únics membres de la comissió executiva del gestor firal, el primer en representació de l’Ajuntament de Barcelona i, el segon, de la Generalitat.
 

Des del juliol passat, Jordi Martí ha entrat en els consells de Barcelona Mobile Ventures SL, Barcelona d’Infraestructures Municipals SA i Fira 2000 SA, uns càrrecs que no són nous per a ell perquè amb anterioritat, tant en l’etapa del socialista Jordi Hereu com amb la del convergent Xavier Trias, ja havia format part de consells d’empreses municipals.
 

L’alcaldessa Ada Colau va confiar la gerència de l’Ajuntament de Barcelona a Jordi Martí, que va ser portaveu del grup municipal del PSC en l’anterior mandat fins que va dimitir en ser derrotat en les primàries del seu partit. Ara milita a Moviment d’Esquerres (MES), una formació integrada per exsocialistes que en les últimes eleccions municipals va donar suport al republicà Alfred Bosch.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari