El cunyat de Mas torna a escena

Un any després de ser acomiadat del grup Focus per organitzar pel seu compte unes jornades amb la presència de polítics, Guillem Rakosnik constitueix la seva pròpia agència
neus andres casa fuster
neus andres casa fuster

Guillem Rakosnik, cunyat del president Artur Mas, ha creat una empresa d’organització d’actes, anomenada Taller de Comunicació 2015 SL, de la qual n’és l’admidistrador i soci únic. La seu social està en un pis de la seva propietat de l’avinguda Madrid de Barcelona.

El cunyat del president de la Generalitat ha constituït aquesta societat precisament un any després de ser acomiadat del grup d’organització d’espectacles Focus, del qual n’era assessor comercial, arran d’unes informacions publicades a EL TRIANGLE.

En el número 1159, del 16 d’octubre de 2014, aquest setmanari va destapar que Guillem Rakosnik havia impulsat a títol personal, al marge de Focus, unes jornades per fomentar el diàleg entre Llatinoamèrica i Barcelona que van comptar amb la participació dels consellers Felip Puig i Ferran Mascarell, de diversos alts càrrecs de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona, així com comandaments policials i destacats empresaris catalans.

Aquestes jornades, anomenades “Llatinoamèrica Critèrium Barcelona”, es van celebrar del 18 al 20 de setembre de 2013 i van ser un èxit de públic, però un fracàs econòmic: l’empresa organitzadora, 3 Produccions Culturals SL, no ha aconseguit cobrar ni un euro de l’Ajuntament de Barcelona ni del Banc Santander, els patrocinadors, que suposadament ha- vien d’aportar 30.000 i 100.000 euros respectivament.

L’administradora de 3 Produccions Culturals, Neus Andrés, perseguida ara pels creditors, explica que se sent enganyada per Guillem Rakosnik, que és qui li va proposar que constituís l’empresa per organitzar les jornades i que fitxés Cristina Pérez Gimeno, més coneguda per Nina Gimeno, una altra relacions públiques ben connectada amb l’entorn convergent, que era l’encarregada de lligar els patrocinadors i els participants del Critèrium.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 109 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari