Un diputat ‘tomba’, amb un exemple, l’argumentari de Mas

El president defensa el sistema d'adjudicacions públiques "transparent i sense tracte de favor"
Artur Mas al Parlament
Artur Mas al Parlament

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha defensat aquest divendres al Parlament el sistema d’adjudicació d’obra pública que és, ha dit, “plenament transparent i sense tracte de favor. Per què s’han de pagar comissions?”.

Infraestructures de la Generalitat, l’empresa pública que investiga la Fiscalia i el jutjat d’instrucció del Vendrell, “té un sistema totalment transparent. Ple de garanties per a tothom. Sense marge de discrecionalitat. L’acusació requereix un tracte de favor per part de la Generalitat, que és qui atorga les obres. Si la Generalitat no té marge de discrecionalitat, com hi pot haver un tracte de favor?“, ha argumentat Mas.

El diputat del PP Santi Rodríguez ha ‘tombat’, amb un exemple d’una adjudicació del Diplocat per valor de 324.000 euros, l’argumentari exposat pel president. El 14 de juny de 2013 se signava l’informe tècnic de valoració de les ofertes per concórrer al concurs, i de les dues ofertes concurrents, un no té data i l’altra és del 2 de juliol… posterior a l’informe tècnic!“, ha explicat Rodríguez.

No hi ha portes, estan tots en el mateix despatx“, ha conclòs el diputat del PP.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari