Quin secret de Letizia Ortiz van amagar Urdaci i TVE?

letizia urdaci
letizia urdaci

El llibre La Corte de Felipe VI: amigos, enemigos y validos. Las claves de una nueva era, escrit pels periodistes Daniel Forcada i Alberto Lardiés, revela que Televisió Espanyola va comprar un vídeo on apareixia Letizia Ortiz participant en un debat, durant una estada com a estudiant a Mèxic el 1996, en el qual defensava la República i criticava la Monarquia.

Segons el contingut d’aquesta obra que revela el digital Bluper, es va efectuar una operació de blanqueig del passat de l’actual reina d’Espanya que va incloure, mesos abans del casament reial, l’adquisició de la cinta VHS amb aquella intervenció, que un estudiant mexicà va fer arribar a Alfredo Urdaci, aleshores cap d’informatius de TVE, a canvi de diners.

A més, s’explica que Urdaci va demanar instruccions a la Zarzuela, que va donar el vistiplau, i la transacció es va efectuar -potser per un milió d’euros, segons apunta una font que explica l’episodi als autors del llibre-. L’estudiant que va fer arribar el vídeo a Urdaci fou enviat, suposadament, per un catedràtic de la Universitat de Guadalajara.

(Visited 109 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari