Neguit pel desgovern de la Generalitat

Els conflictes laborals en el sector industrial esperen resposta
valeo
valeo

Valeo, Industrias Castelló i Inovyn-Solvay sobresurten entre els casos de conflicte laboral en el sector industrial català que han esclatat en un context de buit institucional.

El Govern de la Generalitat encara es troba immers en un període marcat pel desgovern, en el qual els mesos d’estiu han precedit la campanya electoral i un escenari posterior d’incertesa pel que fa a la formació del nou Executiu.

CCOO reclama “la intervenció activa del Govern en la resolució dels conflictes per defensar el teixit productiu del país” i la implementació de polítiques sectorials reals, així com la defensa de l’ocupació de qualitat. 

El buit institucional, segons exposa CCOO, ha estat el resultat de l’actitud del Govern català, a qui atribueix l’abandonament de les seves funcions en el període preelectoral, electoral i postelectoral. Aquest sindicat considera que el comportament de l’Executiu que lidera Artur Mas ha agreujat una situació marcada per la proliferació de processos de deslocalització i tancaments d’empreses.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari