El TSJC percep la concentració a les seves portes com un atac

Veu particularment greu el fet que hagi estat promoguda per representants públics amb responsabilitats de govern
rigau roca
rigau roca

La sala de govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha exposat en un comunicat que les concentracions de suport a la consellera Irene Rigau i l’exvicepresidenta Joana Ortega d’aquest dimecres davant les dependències judicials constitueixen “un atac directe i sense pal·liatius a la independència judicial”.

Sobre aquesta manifestació pública de suport per part d’uns centenars de persones, entre ells els consellers del Govern català i altres figures polítiques, com Raül Romeva (JxSí), Antonio Baños (CUP), Lluís Franco Rabell (CSQEP) o l’exconseller Ramon Espadaler (Unió), el TSJC troba particularment greu el fet que hagi estat promoguda per representants públics.

“Cal recordar que la independència judicial no és un privilegi dels jutges, sinó una garantia per als ciutadans. El qüestionament resulta encara més inadmissible quan respon a una estratègia afavorida, dissenyada i encapçalada per representants públics, alguns amb funcions de govern“, diu, en aquest sentit, el comunicat.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari