ERC signa per la gestió pública d’ATLL; Junts pel Sí, no

PSC, Catalunya Sí que es Pot i la CUP també donen suport al Compromís per l'Aigua a Catalunya
oriol junqueras acn
oriol junqueras acn

ERC compareix a les eleccions del 27 de setembre impulsant Junts pel Sí, però dóna el seu suport a un model de gestió de l’aigua que la seva candidatura no ha signat.

Es tracta del manifest Compromís per l’Aigua a Catalunya, promogut per Aigua és Vida, que inclou prendre les mesures per “garantir la gestió pública d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL)”, la privatització de la qual és la més important -i judicialitzada- del segon mandat d’Artur Mas, precisament el candidat a la presidència de la candidatura impulsada per ERC.

Ricard Martínez, secretari de política territorial d’ERC, ha aclarit que “estic aquí com a Esquerra Republicana”, recull eldiario.es, i ha explicat que Junts pel Sí no ha tingut marge per articular una resposta pel que fa al suport d’aquest manifest, signat pel PSC, la CUP i Catalunya Sí que es Pot, que demana recuperar la gestió pública d’ATLL. “Com a Junts pel Sí no s’ha debatut el document”, explica.

Martínez, així mateix, ha assenyalat que Junts pel Sí no especifica en el seu programa si aposta per un model públic o privat de la gestió de l’aigua, per bé que preveu un pacte nacional per l’aigua.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari