Roca fa costat Espadaler en campanya

L'advocat, una històrica figura convergent, presentarà el candidat d'Unió en un acte el 15 de setembre
miquel roca
miquel roca

Miquel Roca i Junyent, pare de la Constitució espanyola del 1978 i destacada figura de Convergència Democràtica de Catalunya, en particular durant l’etapa de Jordi Pujol com a màxim dirigent, s’ha distanciat del que ha estat el seu partit tants anys fins al punt que durant la campanya de les eleccions del 27-S participarà en la presentació de Ramon Espadaler, el candidat d’Unió Democràtica.

El 15 de setembre, Roca serà l’encarregat d’introduir el candidat Espadaler en el Barcelona Tribuna. Però no serà el primer cop que Roca fa costat l’exconseller d’Interior en un acte d’aquestes característiques. El juny ja el va presentar, també al Barcelona Tribuna, i va lloar la seva tasca al capdavant d’Interior. “Tens la solidaritat de tots nosaltres, ens estàs fent quedar bé”, li va dir.

Roca, aleshores, va defensar la llarguíssima pregunta d’Unió als militants sobre la posició del partit en el procés sobiranista. Últimament sosté que “La millor opció és donar suport a Duran”, ha publicat El Confidencial. El dia 15, l’excandidat convergent a l’alcaldia de Barcelona i cap de CiU a Madrid farà encara més explícita la seva migració política cap a Unió.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari