On treballen els fills de Jordi Pujol Ferrusola?

Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Mai han tingut cap problema per trobar feina.

La més petita, Núria Pujol Gironès, treballa des del juny passat com a “global recruitment” a Almirall, la companyia farmacèutica catalana controlada per la família Gallardo. Segons el seu perfil de Linkedin, abans havia estat nou mesos a l’àrea de recursos humans de Ficosa, grup industrial del sector de l’automoció esquitxat pel cas ITV per les seves relacions amb Oriol Pujol Ferrusola; mig any de pràctiques a Setdart, una galeria de subhastes barcelonina; i tres mesos a Grupo México, la corporació minera, industrial i logística mexicana vinculada a la família del seu cunyat Ignacio García de Quevedo.
 

La filla gran, Mercè Pujol Gironès, casada amb Ignacio García de Quevedo i mare d’una nena, viu entre Mèxic DF i Miami. Treballa per a Credit Suisse Private Banking, però també se la relaciona amb Grupo México, de la qual el seu sogre, Javier García de Quevedo, n’és el vicepresident. Per cert, la Junta d’Andalusia va concedir la primavera passada a una unió d’empreses liderada per Grupo México l’explotació de les mines d’Aználcollar (Sevilla), un contracte que ara investiga la Justícia espanyola.
 

Jordi Pujol Gironès, conegut pels seus excompanys de la Universitat Pompeu Fabra com a “Jordi Pujol III”, es dedica al sector financer. Abans que fes desaparèixer el seu perfil de Linkedin, hi constava que treballava com a analista d’inversions de Citi Bank en les oficines que aquesta entitat nord-americana té a Londres. Segons expliquen fonts poperes als Pujol Gironès, Jordi III intenta ajudar en tot el que pot a la seva família en els fronts judicials oberts, no només al seu pare, sinó molt especialment al seu oncle Oleguer Pujol Ferrusola, fins al punt que ha fet córrer comunicats en defensa de la seva gestió al capdavant de Drago Capital.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides