El Suprem confirma la pena de presó per a Pallerols

Condemna contra l'empresari per una peça del cas Treball, de finançament irregular d'Unió
Cas Pallerols
Cas Pallerols

El Tribunal Suprem ha ratificat la condemna d’un any i mig de presó imposada el desembre per l’Audiència de Barcelona a Fidel Pallerols per una peça separada del cas Treball.

Aquest empresari andorrà va cometre dos delictes contra Hisenda: va inflar despeses dels seus cursos de formació, subvencionats per la Generalitat amb fons europeus, per obtenir una reducció de l’impost de societats els anys 1996 i 1997.

Pallerols va recórrer contra la sentència de l’Audiència de Barcelona argumentant que la sentència principal, que l’havia condemnat a sis mesos de presó pel desviament a Unió Democràtica de Catalunya de fons de subvencions a aturats (frau de subvencions i falsedat en document mercantil), ja havia inclòs l’afer dels cursos de formació.

El Suprem, finalment, ha dictaminat que Pallerols haurà d’anar a la presó, rebutjant la petició d’anul·lació de la condemna per la peça separada i assenyalant que la comissió d’uns delictes i els altres és independent, per bé que ha estimat parcialment les al·legacions de la defensa del condemnat i ha reduït les multes per cada delicte.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari