Xou monàrquic d’Alberto Fernández Díaz

Col·loca una foto de Felp VI on hi havia el bust de Joan Carles I i Pisarello la retira
alberto fernandez diaz
alberto fernandez diaz

Envoltat de periodistes i fotògrafs, just abans del ple extraordinari d’aquest divendres, el cap del grup municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha coprotagonitzat una performance amb què ha reivindicat la presència simbòlica del cap d’Estat, poques hores després de la retirada del bust de Joan Carles I de la seva privilegiada ubicació a la sala de plens de l’Ajuntament.

Amb l’ajuda de la regidora popular Àngels Esteller, Fernández Díaz ha col·locat en el mateix lloc una foto emmarcada de Felip VI que el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, ha retirat poc després.

La retirada del bust de qui fou cap d’Estat del 1975 al 2014, és només el primer pas d’una revisió de la simbologia present a la ciutat, segons ha explicat l’alcaldessa Ada Colau, que troba sobrerepresentada la monarquia i infrarepresentada la tradició republicana.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari