El turisme fa seu el diagnòstic de Colau

El consorci que el promou es compromet contra els efectes negatius que l'activitat del sector genera a Barcelona
ada colau 1r ple
ada colau 1r ple

Malgrat que la primera gran decisió d’Ada Colau sobre el turisme -la suspensió de concessions de llicències d’allotjaments durant un any- no va ser ben rebuda pels grans operadors del sector a Barcelona, l’alcaldessa s’ha trobat un escenari amable en la seva presa de possessió com a presidenta del consell general de Barcelona Turisme.

En la seva primera sessió al capdavant d’aquest consorci, encapçalat principalment per representants de la Cambra de Comerç i de l’Ajuntament, ha trobat interlocutors del sector turístic oberts a debatre sobre els efectes negatius de la seva activitat econòmica, de manera que Barcelona Turisme ha experimentat un gir.

Fruit d’aquest marc de cooperació, el consorci ha expressat en un comunicat la seva intenció de promoure un pacte local per ordenar i fer sostenible l’activitat del sector a la ciutat i la seva aposta per resoldre la problemàtica que genera als veïns en determinats períodes i barris en particular.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides