Aturada parcial a Catalunya Banc

En protesta per les 1.607 sortides de la plantilla que planteja el BBVA
Protesta davant la seu del BBVA, al Passeig de Gràcia
Protesta davant la seu del BBVA, al Passeig de Gràcia

Els treballadors i treballadores de Catalunya Banc (CX) realitzen aquest dimecres una aturada parcial d’una hora com a protesta pels acomiadaments que el BBVA vol fer a l’entitat, un total de 1.607 sortides sobre una plantilla de 4700 empleats.

Des del SEC, sindicat majoritari al banc, expliquen que les negociacions amb la direcció del BBVA han aconseguit rebaixar el nombre inicial de baixes, xifrat en 2.000, perquè l’entitat que dirigeix Francisco González ha decidit mantenir tota la plantilla de fora de Catalunya.

Com que els sindicats consideren “inadmissible” la retallada de la plantilla de CX a Catalunya han convocat l’ aturada parcial. Demanem reduir el nombre de baixes totals, ampliar l’edat de prejubilació, oferir trasllats dins del grup BBVA a Catalunya i aplicar de manera progressiva la reestructuració perquè no sigui tant traumàtica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides