BTV se suma a les peticions a Ada Colau

Els treballadors de la televisió barcelonina exigeixen que s'aturi la privatització del servei
btv
btv

Davant la publicació del nou concurs per a la gestió de la producció de continguts de Barcelona Televisió, la plantilla de la televisió pública barcelonina ha emès un comunicat que alerta de “la privatització” que suposa aquesta externalització.

Els treballadors veuen la privatització com un “element que reforça la crisi del sector” i que, a més, suposa “la precarietat de les condicions laborals” dels mateixos empleats. “Amb les xifres amb què s’ha convocat, la gestió externalitzada de BTV esdevé inviable“, afegeix.

La plantilla se suma a les peticions fetes per altres treballadors en lluita pels seus drets laborals, i demanen a l’alcaldessa que canviï el concurs actual per un de públic. També demanen a Colau que s’assegui a solucionar el conflicte generat arran de les demandes presentades per una trentena de treballadors contractats per productores, que demanen formar part de la plantilla de BTV.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari