Ordenen l’ingrés a la presó d’Alfon

El Suprem ratifica la condemna de quatre anys a l'activista madrileny
alfon
alfon

Alfonso Fernández, Alfon, l’activista del barri madrileny de Vallecas que fou tancat a Soto del Real després d’haver participat en la vaga general del 14 de novembre del 2012, haurà d’ingressar a la presó per complir quatre anys de privació de llibertat després que el Tribunal Suprem hagi rebutjat el recurs presentat contra la sentència que el condemnava.

El Suprem ha ratificat, així doncs, el contingut de la sentència de l’Audiència Provincial de Madrid, dictada el passat 8 de gener, segons la qual Alfon portava un “artefacte explosiu incendiari de fabricació casolana” dins d’una bossa durant aquella jornada de vaga.

El jove ha negat sempre les acusacions, que considera que són el resultat d’un muntatge policial. El seu advocat defensor assenyala que el jutge només ha comptat com a base de la condemna amb els testimonis dels agents que van efectuar la detenció.

La defensa apunta tanmateix que es van cometre irregularitats pel que fa a la custòdia de les proves, entre altres, i denuncia que la Justícia no va tenir en compte els testimonis favorables a l’acusat. 

(Visited 40 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari