Bárcenas gira l’esquena a la comissió Pujol

L'ex tresorer i ex gerent del PP s'acull al dret a no declarar
Luis Bárcenas, a la comissió Pujol
Luis Bárcenas, a la comissió Pujol

“Totes les declaracions les faré durant el procés judicial i, concretament, durant el transcurs del judici oral, per tant, en interès a la meva defensa no realitzaré cap declaració i m’acolliré al meu dret constitucional a mantenir silenci”, ha explicat aquest dilluns l’ex tresorer del PP, Luis Bárcenas, que ha comparegut per mitjançant vídeo conferència a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció.

“Entenc que en aquesta comissió s’avalua la corrupció relacionada amb la política, i en aquest sentit no hi tinc res a veure, perquè no estic imputat ni per prevaricació ni per tràfic d’influències”, ha argumentat Bárcenas per mantenir silenci tot i les preguntes dels representants dels grups parlamentaris.

No ha explicat si Mariano Rajoy va cobrar 363.000 euros del 97 al 2008, si el PP va esborrar els discs durs dels ordinadors de la seu del partit abans dels registres policials, ni si el mateix Bárcenas va cobrar 21.000 euros mensuals per la prestació de cap servei, és a dir, per mantenir silenci sobre les presumptes pràctiques corruptes del PP, tal com indica una de les interlocutòries judicials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides