L’exconseller valencià Blasco ingressa a la presó

Condemnat a sis anys i mig per haver desviat fons públics destinats a cooperació internacional
Título de la imagen
Título de la imagen

Rafael Blasco, exconseller de Solidaritat i Ciutadania del Govern valencià, ha ingressat aquest dilluns, poc abans de les 9 del matí, a la presó de Picassent, on complirà una condemna de sis anys i mig de privació de llibertat per haver desviat fons públics que s’havien destinat a cooperació internacional.

Blasco, de 70 anys, va esdevenir parlamentari a les Corts Valencianes el 1983 i també ha dirigit les conselleries de Sanitat, Ordenació del Territori, Benestar Social, Treball, Obres Públiques i Urbanisme i Presidència. Ha estat condemnat per la primera peça de l’anomenat cas Cooperació per malversació en concurs de prevaricació i falsedat i encara té pendents dues causes judicials més relacionades amb altres desviaments de fonts que s’havien de dedicar a causes solidàries, una d’elles, la construcció d’un hospital a Haití.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari