L’exconseller valencià Blasco ingressa a la presó

Condemnat a sis anys i mig per haver desviat fons públics destinats a cooperació internacional
Título de la imagen
Título de la imagen

Rafael Blasco, exconseller de Solidaritat i Ciutadania del Govern valencià, ha ingressat aquest dilluns, poc abans de les 9 del matí, a la presó de Picassent, on complirà una condemna de sis anys i mig de privació de llibertat per haver desviat fons públics que s’havien destinat a cooperació internacional.

Blasco, de 70 anys, va esdevenir parlamentari a les Corts Valencianes el 1983 i també ha dirigit les conselleries de Sanitat, Ordenació del Territori, Benestar Social, Treball, Obres Públiques i Urbanisme i Presidència. Ha estat condemnat per la primera peça de l’anomenat cas Cooperació per malversació en concurs de prevaricació i falsedat i encara té pendents dues causes judicials més relacionades amb altres desviaments de fonts que s’havien de dedicar a causes solidàries, una d’elles, la construcció d’un hospital a Haití.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.