Què amaga el perfil de Ramon Cierco al web del Barça?

Títol de la imatge
Títol de la imatge

Ha desaparegut tota referència a la Banca Privada d’Andorra (BPA), entitat copresidida per aquest directiu del Barça que els Estats Units van afirmar que està involucrada en operacions de blanqueig de diners d’organitzacions criminals.

En una versió anterior del perfil de Cierco, que es pot consultar a archive.org, la referència era molt explícita: “Avui dia és president de Banca Privada d’Andorra, president de la Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra i conseller del Banco de Madrid SAU”.

L’actual perfil de Cierco repassa el seu bagatge formatiu i professional tot ometent la BPA. El passat mes de març, Cierco va renunciar com a responsable de l’àrea de futbol formatiu del club blaugrana i com a vicepresident de la Fundació FC Barcelona, però ha seguit fins aquest dimarts com a directiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides