Sense justícia per a José Couso

L'Audiència Nacional arxiva el cas
Sense títol
Sense títol

L’Audiència Nacional arxiva el cas Couso. El jutge Pedraz ha tancat la causa que investigava la mort, durant la invasió nord-americana d’Iraq l’abril del 2003, del càmera José Couso. La reforma de la llei de jurisdicció universal i la sentència del Suprem, que va arxivar les indagacions pel genocidi del Tibet, són els arguments per deixar la instrucció.

El tinent coronel dels EUA Philip de Camp, el capità Philip Wolford i el sergent Thomas Gibson tenien una ordre de cerca i captura acusats d’haver participat en l’acció a l’Hotel Palestina d’Iraq, on hi havia Couso, que va morir com a conseqüència de les ferides provocades per l’atac. No seran processats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides