Laporta vs Bartomeu a les eleccions del Barça

El president del segon triplet, que dimiteix aquest dimarts per donar pas a les eleccions, és ara el candidat a batre
Joan Laporta, expresidente del Barça
Joan Laporta, expresidente del Barça

El president del primer triplet de Copa, Lliga i Lliga de Campions (2009) contra el president del segon (2015). Malgrat la segura concurrència d’altres candidats, d’aquest duel d’on sorgirà, de ben segur, el futur president del FC Barcelona.

Com va avançar EL TRIANGLE, Joan Laporta vol tornar a manar al Camp Nou i es presentarà a les eleccions. En les darreres hores, explica aquest dimarts Economía Digital, se l’ha vist en el centre de Barcelona amb un seguit de col·laboradors que s’espera que l’acompanyin en el seu intent de reconquerir la llotja de l’Estadi.

Entre aquestes figures hi ha Enric Masip, exjugador d’handbol i exdirectiu amb Laporta, i Jesús Mariano Angoy, exporter de futbol i exgendre de Johan Cruyff. En la mateixa reunió, segons aquest digital, hi havia Paco Marco, exdirector de l’agència de detectius Método 3, a la qual el Barça de Laporta va encarregar, a compte del club, escandalosos treballs d’espionatge sobre exparelles de l’aleshores president, periodistes, polítics i socis.

Dimissió i eleccions
Després que el primer equip de futbol completés, dissabte passat, el segon triplet de la història del club, l’actual president, Josep Maria Bartomeu, presentarà la seva dimissió aquest mateix dimarts, el pas previ a la convocatòria d’eleccions que va anunciar el passat mes de gener. Entre els membres de l’actual junta directiva que no l’acompanyaran hi ha Javier Faus, responsable de l’àrea econòmica i regociador del contracte amb Qatar durant la presidència de Sandro Rosell.

Un cop hagi dimitit Bartomeu, una junta gestora presidida per Ramon Adell dirigirà el Barça i convocarà les eleccions en una data per concretar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides