Detenen el delegat del Govern a València per presumpta corrupció

Serafín Castellano ha estat destituït
serafin castellano
serafin castellano

Serafín Castellano, delegat del Govern espanyol a la Comunitat Valenciana, i vuit persones més han estat detinguts aquest divendres en el marc d’una investigació sobre suposats favors a un contractista entre el 2008 i el 2010, durant l’etapa de Castellano com a conseller de Governació.

Segons va publicar El Mundo, l’exgerent de l’empresa Avialsa va denunciar que Castellano havia rebut un rifle com a regal i havia participat en diverses caceres a canvi de facilitar contractes públics d’extinció d’incendis per un valor d’uns 33 milions d’euros.

La Fiscalia Anticorrupció investiga des de l’octubre els vincles entre l’exconseller valencià de Governació, que fou secretari general del PP valencià entre el 2012 i el 2014, i aquesta empresa.

La UDEF ha practicat diversos escorcolls durant aquest divendres, a la citada Delegació, a Avialsa i al domicili del mateix delegat del Govern.

Castellano, el company de partit a qui Rita Barberá va dir “¡Qué hostia!”, després de la davallada del PP el 24-M, ha estat destituït pel Govern espanyol del seu càrrec.

Nou incendi a Valladolid
Els populars, a més, veuen com creix l’incendi polític que pateixen a Castella i Lleó, aquest cop als jutjats: Javier León de la Riva, actual alcalde de Valladolid, ha estat condemnat a 13 mesos d’inhabilitació.

De la Riva, que va perdre la majoria absoluta diumenge, va cometre desobediència amb relació al retard de l’enderroc de part d’uns àtics ubicats en l’edifici on viu i, a més de no poder ocupar cap càrrec públic, haurà de pagar més de 12.000 euros de multa.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari