Colau, en guàrdia pels “contractes d’últim minut” de Trias

La futura alcaldessa de Barcelona contacta amb les esquerres i descarta pactes amb CiU, el PP i C's
ada colau
ada colau

Ada Colau ha marcat territori en la seva primera roda de premsa posterior a la victòria de Barcelona en Comú d’aquest diumenge.

La futura alcaldessa de la capital de Catalunya ha anunciat contactes amb ERC, el PSC i la CUP i ha descartat qualsevol acord de govern amb CiU, Ciutadans i el PP, formacions que troba que tenen “una altra forma de fer política” i que volen implantar a Barcelona “un altre model de ciutat” que ella vincula amb la injustícia i el foment de la precarietat.

Colau ha agraït les felicitacions que Xavier Trias li ha fet arribar diumenge a la nit, però ha advertit l’actual alcalde sobre el fet de signar “contractes d’últim minut que comprometin els pressupostos” durant els anys vinents i ha indicat que es revisaran, sota la seva autoritat, els contractes signats pel consistori amb grans empreses.

En aquest sentit, la cap de llista de Barcelona en Comú ha indicat que l’actual govern municipal està contactant amb grans empreses per ultimar adjudicacions i ha assenyalat que, quan governin l’Ajuntament, pensen convocar les multinacionals proveïdores de serveis perquè “estem en una situació d’emergència i de vulneració de drets”.

Tanmateix, Colau ha manifestat la seva disposició a treballar conjuntament amb altres experiències municipalistes com les candidatures que pretenen governar La Corunya, Madrid i València.

“Nosaltres garantirem els drets bàsics, qüestions de mínims, precisament per garantir l’estabilitat en l’àmbit de la ciutadania”, ha explicat Colau en una compareixença on ha reiterat el seu compromís amb el dret a decidir.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari