Ada Colau estalona Xavier Trias

CiU obtindria 10-11 regidors i Barcelona en Comú, 9-10, segons el sondeig d'El Periòdic d'Andorra
trias colau tv3
trias colau tv3

Quan falten dos dies per les eleccions municipals del 24 de març, El Periòdic d’Andorra ha publicat el resultat del seu sondeig més favorable a Barcelona en Comú de tota la setmana: mostra que la candidatura d’Ada Colau estalona la de l’actual alcalde, Xavier Trias.

Segons les darreres dades de Gesop difoses per aquest diari, CiU obtindria 10-11 regidors a la capital catalana amb una estimació del 24,5% del vot, Barcelona en Comú sumaria 9-10 (22% d’estimació de vot), el PSC i el PP, 5 cadascun, Ciutadans i ERC, quatre cadascun, i la CUP, 2-3.

Aquest tracking electoral, elaborat entre els dies 19 i 21 de maig, confirma l’auge de Colau com a candidata, però no inclou la influència que hagi pogut tenir el debat electoral retransmès per TV3 aquest dijous a la nit.

Durant la darrera setmana, Barcelona en Comú tenia, segons Gesop, una estimació de vot del 21% que va baixar mig punt i ha remuntat amb un 21,4% fins a assolir el 22% en el darrer tracking publicat.

Una dada particularment favorable a Trias és la intenció directa de vot, producte de la resposta espontània dels ciutadans enquestats. El candidat convergent puja del 22,1% publicat aquest dijous a un 24,1%, mentre que Colau passa del 19% al 19,5%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides