El cas Neymar es jutjarà a Barcelona

L'Audiència Nacional accepta la petició de trasllat de Bartomeu i Rosell que Ruz havia denegat
Rosell i Bartomeu
Rosell i Bartomeu

La Secció Tercera de la Sala Penal de l’Audiència Nacional ha acceptat quelcom que el jutge Pablo Ruz, primer instructor del cas Neymar, havia denegat: que els jutjats de Barcelona s’encarreguin de jutjar l’afer del fitxatge del davanter brasiler.

Així doncs, es traslladarà el cas a Barcelona, com havien demanat els dos últims presidents del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell. Ambdós seran jutjats per frau fiscal i administració deslleial.

José de la Mata, el jutge que ha substituït Pablo Ruz en la instrucció del cas Neymar, troba “indiciàriament” acreditat que els dos últims presidents del club blaugrana sabien que el cost del fitxatge s’enfilaria per sobre dels 57,1 milions d’euros, de tal manera que, considera, es va causar “un perjudici a l’entitat”. Les quantitats del fitxatge superen, segons la instrucció, els 83 milions d’euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides