El Júnior accepta que Andorra lliuri a Espanya les seves dades bancàries

En la 'comissió Pujol' va dir que els bancs del Principat no tenien la documentació
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament

Jordi Pujol Ferrusola, fill primogènit de l’expresident de la Generalitat imputat per blanqueig i delicte fiscal, i la seva exesposa, Mercè Gironès, han acceptat que les autoritats del Principat d’Andorra remetin a l’Audiència Nacional les dades dels seus comptes bancaris i els moviments relacionats amb elles entre el 2004 i el 2014, informa el Diari d’Andorra.

Segons fonts de la Batllia -el jutjat de primera instància andorrà- citades pel mateix diari, Jordi jr. ha retirat la major part dels recursos presentats contra la resolució amb què la jutgessa andorrana Maria Àngels Moreno havia acceptat el lliurament de les dades a Espanya.

En la seva compareixença a la Comissió d’Investigació sobre el Frau i l’Evasió Fiscals i les Pràctiques de Corrupció Política del Parlament de Catalunya, Jordi Pujol Ferrusola va dir que no havia conservat documentació sobre els seus comptes andorrans i que els bancs del Principat tampoc en conservaven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides