França mou peça, amatent al possible fiasco de l’AVE a l’Aràbia

El ministre saudita de transports, fart del consorci espanyol, s'ha reunit amb Hollande
hollande
hollande

La situació de les obres de l’AVE que connectarà La Meca i Medina fa temps que exaspera Abdullah Al-Muqbel, ministre de Transport de l’Aràbia Saudita, que s’ha reunit recentment amb algú decidit a posicionar el seu país davant un eventual divorci entre els saudites i els adjudicataris de la infraestructura.

Es tracta del president de la República Francesa, François Hollande, que no només ha mogut peça per aconseguir la construcció de la segona línia de ferrocarrils d’alta velocitat del país saudita, tema principal de la trobada. Segons publica Vozpópuli, també ha ofert els serveis d’empreses franceses que podrien entrar en acció i completar obres en curs si l’Aràbia Saudita cancel·lés el contracte amb les empreses espanyoles del consorci Al-Shoula, que s’encarrega de la primera línia d’alta velocitat.

Al-Muqbel s’havia mostrat partidari inicialment d’atorgar a empreses de França aquelles obres, que finalment van obtenir les empreses espanyoles, gràcies a la bona part a la relació del rei Joan Carles I amb la família reial saudita.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides