El Barça va pagar mig milió d’euros a Método 3

Es van encarregar treballs d'espionatge sobre directius, socis, jugadors, polítics i periodistes durant la presidència de Laporta
Joan Laporta, expresidente del Barça
Joan Laporta, expresidente del Barça

L’import total dels treballs d’espionatge encarregats pel FC Barcelona a l’agència de detectius Método 3 els dos últims anys de la presidència de Joan Laporta s’enfila, com a mínim, fins als 500.000 euros.

Aquesta és la xifra resultant de sumar les factures incorporades a la investigació del cas dels espionatges a Can Barça, publica eldiario.es.

El Jutjat d’Instrucció número 24 de Barcelona disposa, segons la mateixa informació, d’un llistat de treballs d’espionatge que comença el maig del 2008, una època convulsa de la presidència de Laporta, que sobrevisqué a la moció de censura votada el juliol d’aquell any.

En el context d’aquella delicada situació per a Laporta, el Barça va fer encàrrecs a dojo a Método 3 per intentar establir connexions entre el soci promotor de la moció de censura, Oriol Giralt, i altres exponents destacats de l’entorn blaugrana, com ara Sandro Rosell.

Però els encàrrecs, molts d’ells revelats en primícia per EL TRIANGLE, formen una llista molt més llarga i variada: es van elaborar informes sobre jugadors, directius, periodistes i polítics.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari