José Antich marxa de ‘La Vanguardia’

L'exdirector del diari de Godó, en el seu últim article: "Això és tot, amics. Fins aviat"
ign
ign

L’article publicat per José Antich el passat 1 de maig ha estat el seu comiat de La Vanguardia. Acompanyat d’una il·lustració on es mostra un home amb dues maletes amb l’estàtua de Colom al fons, l’escrit de l’exdirector del diari del Grup Godó del passat divendres explica que està de tornada a Barcelona i acaba així: “Por otra parte, a tres semanas de las elecciones, no es des­ cabellada la intuición de que el mapa mu­nicipal seguirá siendo soberanista. Vere­mos. Los hechos, y no los relatos o las fic­ciones, acaban siempre despejando el camino de la verdad. Esto es todo, amigos. Hasta pronto.”

Antich ha exercit de ‘corresponsal diplomàtic’ a Paris d’ençà que fou substituït com a director per Màrius Carol. Segons ha pogut saber EL TRIANGLE, Antich planeja posar en marxa un mitjà digital, com està fent Pedro J. Ramírez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides