Hisenda identifica Marta Ferrusola com a beneficiària d’una societat ‘offshore’ d’Oleguer Pujol

L'Audiència Nacional investiga les inversions de The Itaca Investment Trust per possible blanqueig i delicte fiscal
Títol de la imatge
Títol de la imatge

L’Agència Tributària ha informat el jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz del vincle entre Marta Ferrusola i la societat The Itaca Investment Trust, radicada a les illes del Canal de la Mànega i gestionada pel fill menor del matrimoni Pujol Ferrusola, Oleguer, publica El Mundo.

L’informe remès per Hisenda a l’Audiència Nacional, segons el descriu el mateix diari, especifica que Marta Ferrusola -inclou la seva data de naixement i direcció- fou “instituïda com a beneficiària” de The Itaca Investment Trust, creada el 2006 i dissolta el 2013.

Les inversions immobiliàries efectuades per aquesta societat offshore estan sent investigades pel jutge Pedraz, que s’ensuma delicte fiscal i de blanqueig de capitals.

Així mateix, a l’Agència Tributària li consta que Oleguer Pujol es va acollir a l’amnistia fiscal del ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, i la va aprofitar per regularitzar els seus comptes a nom de The Itaca Investment Trust.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides