Compromís durà el Ritaleaks a la Fiscalia

La formació sol·licitarà que s'investiguin les despeses de representació de l'alcaldessa de València
rita camps
rita camps

Compromís no en té prou amb la publicació de 446 factures escanejades corresponents a despeses de l’alcaldia de València, l’anomenat Ritaleaks, presentat aquest dijous.

La portaveu d’aquesta formació, Mònica Oltra, i el portaveu del grup municipal i alcaldable per València, Joan Ribó, han anunciat que remetran a la Fiscalia les despeses de representació de l’alcaldessa de València, Rita Barberà, corresponents a l’actual legislatura (fins al setembre del 2014). Compromís acusa Barberà de manca d’ètica en la despesa -que totalitza 278.000 euros per aquest concepte- i vol que es determini si s’ha produït un delicte de malversació.

Per la seva part, Barberà ha respost que totes les despeses han estat fiscalitzades i que els serveis jurídics municipals analitzaran si el Ritaleaks vulnera la Llei de Protecció de Dades. L’alcaldessa de València des del 1991 considera, en canvi, que Compromís només ha aprofitat “la transparència municipal” amb “moltíssima manipulació i intencionalitat”. “Ni hi ha cap Wikileak”, afirma.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.