L’Audiència manté la seva primera decisió sobre l’hotel del Palau

Condemna a un any de presó a Millet i Montull i absol l'antiga cúpula d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona
felix millet
felix millet

L’Audiència Provincial de Barcelona ha emès una nova resolució sobre el cas de l’hotel del Palau de la Música amb les mateixes conseqüències que la primera: condemnes d’un any de presó per a Fèlix Millet, expresident del Palau, i Jordi Montull, la seva mà dreta, i absolucions per als membres de l’antiga cúpula d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona que estaven encausats.

El Tribunal Suprem va obligar l’Audiència a dictar una nova sentència perquè considerava que en la primera no s’havia valorat adequadament proves documentals que, a parer de la Fiscalia, demostraven irregularitats en la tramitació del projecte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides