Revelen que Joan Carles I es volia casar amb Corinna

Ana Romero, exespecialista d'El Mundo en la Casa Reial, desvela en el seu llibre la mala maror entre l'anterior cap d'Estat i la reina Letizia
Rei Joan Carles
Rei Joan Carles

El rei Joan Carles I es volia casar amb la seva amiga Corinna zu Sayn-Wittgenstein, revela el llibre Final de partida, escrit per la periodista Ana Romero, qui fou especialista del diari El Mundo en els afers de la Casa Reial.

Romero, que va abandonar el diari fundat per Pedro J. Ramírez el 2014, posa data a aquesta ambició matrimonial de l’anterior cap d’Estat: l’agost del 2013, mesos abans d’abdicar en Felip de Borbó. L’objectiu del rei Joan Carles, segons la mateixa obra, era retirar-se amb Corinna a l’estranger i la motivació per abdicar no és ben bé la que es va explicar.

Final de partida assenyala la relació entre la seva intenció de canviar d’esposa i l’abdicació, i que, fins i tot, pretenia atorgar a Corinna el títol d’altesa reial. Segons aquesta obra, el seu pla era resistir com a rei fins al 40è aniversari de la seva proclamació i després marxar amb Corinna, quelcom que va contribuir a la seva renúncia al tron perquè, com el van advertir, aquesta maniobra no tenia encaix institucional.

“Només s’importa ell”
Romero, d’altra banda, recull en el seu llibre descripcions de Joan Carles de Borbó gens afavoridores, procedent del seu entorn: “Quan no actua mogut pels seus propis interessos, ho fa pels d’Espanya. Mai ho fa pensant en què és millor per a tu. No li importa ningú, només s’importa ell”.

I també destapa la seva mala relació amb Letizia Ortiz, l’actual reina, que arribaria al punt d’haver demanat al seu fill que es divorciés d’ella, perquè, segons el parer de Joan Carles de Borbó referit per aquest llibre, no estava preparada per ser reina, motiu pel qual considerava que ell havia de seguir com a rei i posposava la seva abdicació.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari