Zaragoza nega contactes amb Camacho per perjudicar CiU

L'exdirigent del PSC també rebutja haver tingut algun contacte amb Método3
José Zaragoza al Parlament
José Zaragoza al Parlament

“De rumors i de comentaris n’hi ha molts… però jo, amb Sánchez-Camacho no he parlat de temes polítics que afectin Convergència“, ha iniciat aquest dilluns l’exsecretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, la seva compareixença a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció. L’exdirigent, actual diputat socialista al Congrés, ha negat haver encarregat la gravació de La Camarga.

Zaragoza ha explicat que la seva relació amb l’empresa de detectius Método 3, “tres encàrrecs”, era “per reduir despeses i costos de la nostra organització. Per reduir allò que ens costava la vigilància de la seu del PSC” del carrer Nicaragua de Barcelona.

“Tinc una relació d’amistat de fa molts anys amb Elisenda Villena -la detectiu que va estar al càrrec de la gravació de La Camarga- però jo no vaig encarregar cap investigació a aquesta senyora“, ha replicat Zaragoza, preguntat per l’autoria de l’encàrrec.

Malgrat que ha assegurat que, més enllà de Villena, no coneix ningú de Método 3, Zaragoza s’ha referit al director de l’agència, Francisco Marco, com a ‘Paco’. Preguntat pel motiu d’aquesta familiaritat amb el nom del detectiu, el socialista ha respost: “Per tot allò que he llegit a la premsa. Com quan algú que no em coneix em diu ‘Pepe‘”.

L’exdirigent socialista ha negat també haver encarregat cap investigació sobre l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

Sobre la seva dimissió després de conèixer les informacions que relacionaven el PSC amb el Camargate, Zaragoza ha explicat: “Quan portes molt temps en un partit has de saber donar exemplaritat. Vaig dimitir de l’executiva federal per no perjudicar el meu partit per la polèmica que hi havia. Crec que això és dignificar la política”.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari