Marco revela amenaces de Camacho: “Firma o t’aixafarem com a una panerola”

El director de l'agència de detectius assegura que l'entorn del PP va encarregar la gravació de La Camarga
El director de Método3, Francisco Marco, al Parlament
El director de Método3, Francisco Marco, al Parlament

Una gravació deixa de ser il·legal quan una de les parts la consenteix. Francisco Marco, director de l’agència de detectius Método 3, ha acusat aquest dilluns la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, de mentir reiteradament a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció. El detectiu ha explicat que “l’entorn” de la dirigent popular va encarregar la gravació de La Camarga i que el PP l’ha amenaçat reiteradament.

“No se m’ha retirat la llicència d’investigador privat ni se m’ha imposat cap sanció. Potser l’espia és ella, que es reuneix amb gent per treure’ls informació i per utilitzar-la. Ella va dir que era creient, però va privar quatre persones de llibertat per un ús partidista”, ha explicat Marco, qui va estar 3 dies al calabós arran del registre de les oficines de la seva empresa.

“Victoria Álvarez, per intentar cobrar, em va demandar a mi. Sánchez-Camacho no em va demandar a mi, ho va fer amb les asseguradores per una senzilla raó, perquè ho havia pactat amb mi. Una o l’altra va donar el seu consentiment, perquè si una ho consentia era legal. Camacho ho sabia. I jo, a diferència d’ella, no ensenyaré papers, els llegiré. Per què Método3 sabia el dia i l’hora del dinar? Perquè l’entorn d’Alicia va encarregar la gravació”.

Marco ha esclatat al Parlament perquè, ha dit, “m’he cansat d’aguantar amenaces: “Firma o t’aixafarem com una panerola”, em va dir Alicia. Estic fart de plegar-me als interessos del Partit Popular per haver treballat per a ells… Però aquest cop no tindran els mitjans de comunicació del seu costat”, ha dit mirant cap a la bancada popular de la comissió.

El detectiu ha descartat la intervenció de l’exsecretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, ni del cap de Gabinet de Rajoy, Jorge Moragas, en l’encàrrec per gravar el dinar de La Camarga. “No els he vist ni he tingut tractes amb ell”, ha explicat.

Marco s’ha querellat aquest mateix dilluns contra Sánchez-Camacho per “calumnies”, arran de la compareixença de la líder del PP a la comissió, divendres passat.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari