El Govern va adjudicar la web de Transparència a la neboda d’Artur Mas

Va costar uns 183.000 euros
Artur Mas, aquest dimarts a Barcelona
Artur Mas, aquest dimarts a Barcelona

El 29 de juliol de 2013, el Govern català anunciava a bombo i plateret la posada en marxa de la web de Transparència. Una unió temporal d’empreses (UTE) formada per la multinacional HP i per VASS, que a Catalunya dirigeix Eugènia Menéndez Rakosnik, han desenvolupat l’encàrrec de la Generalitat, que ha costat 183.000 euros. Les dades dels costos que s’han anat afegint al compte de les empreses adjudicatàries es poden consultar a la mateixa web del Govern.

El diari ‘El Confidencial‘ informa que VASS gairebé no havia treballat amb l’Administració fins que Mas va arribar a la Generalitat i la seva neboda va ser ascendida a directora de l’empresa. L’agost de 2012 va concedir-li una adjudicació de 52,7 milions d’euros. L’Ajuntament de Barcelona també ha apostat per aquesta empresa i ha concedit contractes per més de 600.000 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides