La PAH encercla el niu del fons voltor

Els activistes empaperen la seu de Blackstone i exigeixen compromisos
PAH voltor blackstone
PAH voltor blackstone

La seu del fons voltor Blackstone a El Prat de Llobregat ha rebut la visita de la PAH aquest dimarts. Els seus activistes exigeixen una reunió amb representants d’aquest fons, que ha adquirit les hipoteques problemàtiques de Catalunya Banc, així com un compromís per trobar solucions.

Durant la seva acció, divulgada a Twitter amb el hasgtag #opBlackstoneEvictstrending topic a Espanya-, han empaperat l’exterior de la seu de Blackstone i han saltat la tanca que separa les dependències d’aquesta firma del carrer per continuar la protesta davant la porta mateixa, que han omplert amb missatges com “Sí que es pot” i “Aquest banc enganya, estafa”.

Com va succeir durant la mobilització del passat 11 de febrer, la protesta ha tornat a rebre nombroses mostres de solidaritat d’activistes d’arreu de Catalunya i Espanya, que s’han sumat a una acció conjunta que també ha tingut ressò a Londres i Nova York.

La PAH ha explica la seva campanya contra Blackstone en aquest vídeo:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides