Intereconomía entra en concurs de creditors

Conserva l'administració i la disposició del seu patrimoni sota la tutela d'un interventor
ariza
ariza

Empès per la seva crisi empresarial, arrossegada els darrers anys, el Grupo Intereconomía ha sol·licitat el concurs de creditors, declarat pel Jutjat Mercantil número 11 de Madrid i publicat al BOE aquest dilluns.

Malgrat això, el grup editor de La Gaceta i propietari del canal Intereconomía TV indica que desenvoluparà “amb total normalitat” les seves activitats. Considera que el concurs a què s’ha acollit voluntàriament és la via per assolir la viabilitat.

Intereconomía conservarà les facultats d’administrar i disposar del seu patrimoni, sotmeses, això sí, a la intervenció de l’administrador concursal.

El 31 de gener va endegar un ERO amb què va reduir la seva plantilla en 139 efectius. Una auditoria externa d’Audalia no va treure l’aigua clara sobre els números d’aquest grup mediàtic ultraconservador. Segons aquesta firma, no havia disposat de la informació necessària per determinar el valor comptable de determinats actius, com ara el valor real dels digitals Intereconomia.com i Negocios.com.

Prisa ‘crema’ les revistes
Per la seva part, Prisa es vol desempallegar de les seves revistes, que totalitzen gairebé una cinquantena de treballadors. Aquesta divisió del seu negoci, formada per Rolling Stone, Cinemanía, Car i Claves, no és rendible i, segons Vozpópuli, el grup que dirigeix Juan Luis Cebrián, encerclat pels números vermells, ja ha iniciat contactes per vendre les capçaleres. Sense sort, de moment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides