El ‘corralito’ atrapa els Pujol abans que la Justícia

La família de l'expresident té 1,3 milions captius a Banco Madrid
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La impossibilitat de retirar fons de la filial espanyola de la Banca Privada d’Andorra (BPA), Banco Madrid, afecta només 21 dels 74 productes que oferia, aquells que tenen com a dipositària aquesta entitat que serà liquidada pel Banc d’Espanya. Consegüentment, un 71% dels fons de Banco Madrid han escapat del corralito, segons El Confidencial.

Entre els ‘atrapats’ per la restricció hi ha membres de la família de l’expresident Jordi Pujol: la seva esposa, Marta Ferrusola, els seus fills Pere i Oleguer, i les seves dues filles, Marta i Mireia. Tenen 1,3 milions d’euros a la filial de la BPA per acarar eventuals sancions que Hisenda els pugui imposar, publica aquest dimarts El Periódico, derivades de la regularització del llegat de Florenci Pujol, el pare de l’exMolt Honorable, mort el 1980. En la regularització efectuada el juliol del 2014 van moure a quatre comptes de Banco Madrid 3,1 milions des de la BPA, la major part dels quals van satisfer els imports de les declaracions complementàries.

Fonts citades pel mateix diari indiquen que els 1,3 milions restants no seran suficients per fer front futures exigències d’Hisenda. D’altra banda, el Fons de Garantia de Dipòsits només garanteix un màxim de 100.000 euros a cadascun dels titulars dels comptes en l’entitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides