El convergent Campolier es burla del jutge

Està imputat per la concessió de la recollida d'escombraries i, pocs dies abans de declarar al jutjat, torna a adjudicar el servei a la mateixa empresa, els propietaris de la qual també estaven imputats
campolier
campolier

Pocs dies abans de declarar al jutjat pel fet d’adjudicar a dit fa quatre anys les feines de recollida d’escombraries, l’alcalde de Santa Susanna, el convergent Joan Campolier, ha tornat a concedir aquest servei a la mateixa empresa que aleshores, tot i tenir en contra del criteri del secretari municipal, de la interventora i de la tècnica responsable. Tant l’alcalde com els propietaris de l’empresa de tractament de residus ja estaven imputats.

Decisió a corre-cuita
Quan tenia data per anar a declarar aquest febrer al Jutjat d’Arenys de Mar per l’adjudicació el 2011 del servei de recollida d’escombraries a l’empresa Germans Alum, que va obtenir la concessió tot i haver presentat l’oferta més cara, Joan Campolier va decidir en l’últim ple municipal tornar a adjudicar el servei a la mateixa empresa malgrat que els tècnics municipals l’havien exclosa del concurs públic, si bé aquesta vegada no era perquè havia presentat l’oferta més alta, sinó la més baixa, fins al punt que la van considerar temerària.

Mesa de contractació
En contra de l’opinió dels tècnics de la mesa de contractació, Campolier va decidir renovar a Germans Alum l’adjudicació del servei d’escombraries que tenen a precari des de fa quatre anys. Tant l’alcalde com els propietaris de l’empresa, els germans Joan i Josep Alum, figuren com a imputats perquè la Fiscalia manté que presumptament s’havien confabulat per aconseguir aquest contracte. Això sí, en el moment en què es va sotmetre a votació l’adjudicació, Campolier es va abstenir, però va resultar igualment aprovada amb els vots a favor del grup de CiU, que té majoria absoluta. A l’oposició municipal només hi ha socialistes i un regidor popular, que van votar en contra.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari