Un empresari francès acusa Felip Puig de voler cobrar-li un ‘5%’

L'Audiència Nacional investiga si el conseller va exigir una 'mossegada' a canvi d'una adjudicació
felip puig
felip puig

L’Audiència Nacional investiga la denúncia d’un industrial francès contra el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. En el marc d’un intent d’aquest empresari per obtenir el concurs d’unes obres en el Port de Barcelona, el denunciant ha indicat que Puig va reclamar-li una comissió del 5%.

Amenaces?
Segons l’empresari, arran d’haver-se negat a pagar la ‘mossegada’, va ser amenaçat per una persona que suposadament estava vinculada a l’agència de detectius Método 3. Els detalls de l’episodi, al més pur estil mafiós, i de la denúncia han estat publicats aquest dilluns a La Razón.

Segons la mateixa informació, el motiu de la ‘visita’ amb què suposadament li van exigir el pagament d’un deute que no existia era, probablement, aconseguir el silenci del denunciant, l’enuig del qual era manifest.

El citat empresari, que manté una col·laboració fluida amb la Justícia sobre aquest afer, no va poder dur a terme l’obra. L’Audiència Nacional ha decretat el secret de les actuacions sobre aquesta denúncia, presentada el gener.

Puig ho nega
El conseller Puig ho ha negat tot i ha anunciat que engegarà accions legals per la informació de La Razón, que considera que conté “injúries, infàmies i calúmnies”.

“És rotundament fals. Mai he demanat ni he cobrat comissions i ni tan sols he participat mai en la presa de decisions sobre adjudicacions al Port de Barcelona, ja que jo no he sigut mai membre del seu consell d’administració”, ha declarat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides