La Generalitat planeja agrupar conselleries a la Zona Franca i el [email protected]òrum

El Govern de Mas ven patrimoni i vol llogar dues grans seus
mas colell
mas colell

Les successives operacions de venda d’edificis públics amb preus fixats a la baixa efectuades per la Generalitat, per “atendre el pressupost social”, segons el president Artur Mas, han donat lloc a disseny de consegüents operacions de mudança i lloguer que, segons publica aquest dilluns el diari Ara, tindran una concreció molt particular.

Sale and lease back
L’objectiu del Govern és aplegar les conselleries en dues àrees. D’una banda, moure els departaments relacionats amb l’activitat econòmica a la Zona Franca, en una ubicació que, segons la mateixa informació, el conseller Andreu Mas-Collell ha de determinar abans de l’estiu. I d’altra banda, traslladar les conselleries de l’àmbit social i sanitari a la zona del [email protected] i el Fòrum.

Els motius adduïts en un context d’ofec pressupostari són l’estalvi i la racionalització de la despesa. El dissenyador de l’operació és Salvador Estapé, director general de Patrimoni de la Generalitat, publica l’Ara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides