Tensió al COFB per la supressió del fòrum de debat col·legial

El president Jordi de Dalmases talla la llibertat d'expressió sense que els farmacèutics ho hagin votat
dalmases
dalmases

Els farmacèutics catalans acumulen mesos de problemes i pateixen els efectes de les retallades en els preus dels medicaments fixats pel Govern central i del retard en els pagaments per part de la Generalitat. Aquesta realitat, sumada a altres, com els més de 450.000 euros de despeses i dietes de representació de la Junta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB), la percepció de molts col·legiats que el president del COFB, Jordi de Dalmases, és massa dòcil amb el poder i el recent cas de l’impost del ‘pipí’, ha generat un escenari de tensió que, segons ha pogut saber EL TRIANGLE, està pujant cada cop més de temperatura els darrers dies i hores arran de la inhabilitació del fòrum de debat virtual que els col·legiats tenien al seu abast a la web del Col·legi (BBS).

Dalmases, de fet, ja ha rebut queixes per haver suprimit aquest mitjà d’expressió i comunicació entre els farmacèutics en comptes d’haver sancionat o expulsat els usuaris que, segons es diu des de la presidència del COFB, s’han expressat en un to ofensiu, han emprat paraules malsonants o han insultat.

El COFB ha comunicat que el tancament del fòrum, una eina que acosta la realitat de molts col·legues que comparteixen problemes i aglutina un col·lectiu que sovint exerceix la seva professió sense que els seus integrants interactuïn gaire, és el resultat d’una “profunda reflexió” sobre la “reiterada violació de les normes de publicació establertes”. Tot i que ha anunciat que obrirà “noves vies”, la mesura, gens selectiva, també condemna els usuaris ‘innocents’ de la plataforma i atia el foc en un moment de grans dificultats per als col·legiats i de crítiques per a Dalmases, que també és president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC). La controvertida decisió no ha estat votada pels col·legiats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides