Desnonen una família però okupen un bloc de pisos

Fan fora de casa una família amb un nadó a Madrid el mateix dia que la PAH Garraf allibera un bloc per a l'obra social
Desnonament a Vallecas
Desnonament a Vallecas

Una comissió judicial ha procedit, a primera hora d’aquest divendres, a executar el desnonament d’una família amb dos fills menors d’edat, el més petit, d’un més i mig de vida, al barri madrileny de Vallecas.

Set furgons de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) i mig centenar de policies, segons diverses agències d’informació que citen testimonis presencials, han dut a terme el desnonament mentre veïns i activistes de la PAH donaven suport als afectats. Els antidisturbis han entrat a l’habitatge per la força, amb maces i ariets. El cas d’aquesta família de Vallecas es pot seguir a les xarxes sota l’etiqueta #Wilsonsequeda.

Aquest mateix divendres, la PAH Garraf informa que ha recuperat un bloc del BBVA per a l’obra social. Tres famílies amb cinc menors s’allotjaran a l’edifici. El comunicat recorda que a Vilanova i la Geltrú, on s’ha alliberat el bloc, hi ha més de 3.000 habitatges buits, però actualment no existeix cap parc d’habitatge social disponible.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides