Ruz decreta l’excarceració de Bárcenas

L'extresorer del PP ha dipositat els 200.000 euros gràcies als seus familiars
Bárcenas
Bárcenas

Cinc transferències que totalitzen 110.000 euros i un dipòsit en metàl·lic de 90.000 més han obert les portes de la presó a l’extresorer del PP Luis Bárcenas, que ha abandat Soto del Real aquest dijous, després que el jutge Pablo Ruz hagi ordenat la seva posada en llibertat.

Nou familiars han ajudat Bárcenas a aconseguir els 200.000 euros de fiança. Un d’ells, el seu fill Guillermo, serà el seu fiador, qui assumiria la fiança si el seu pare fuig.

Bárcenas, que s’haurà de presentar en un jutjat els dilluns, dimecres i divendres, seguirà sense passaport però ha rebut una ampliació del termini per trobar un nou advocat. Té 72 hores més per substituir Javier Gómez de Liaño.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides