Bustos suma una altra imputació per regalar rellotges a alcaldes

La Justícia investiga si va malversar 14.000 euros públics
Manuel Bustos
Manuel Bustos

Sotmès a una forta pressió per haver estat imputat en el cas Mercuri, el diputat socialista Daniel Fernández ha renunciat, finalment, al seu escó aquest dimecres. En el marc del mateix cas, Manuel Bustos, exalcalde socialista de Sabadell (1999-2012) i expresident de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), ha sumat una nova imputació, per presumpta malversació de fons públics.

Les investigacions l’assenyalen com a responsable de la compra, l’any 2011, de 70 rellotges per gairebé 14.000 euros, una despesa inclosa en una partida de la FMC dedicada a cursos de formació sobre dret local que, suposadament, s’havia de destinar a publicitat i propaganda. Els rellotges adquirits, 50 d’home i 20 de dona, eren obsequis per als membres de la FMC.

El cas Mercuri totalitza una quarantena d’alcaldes i exregidors imputats per suposats cobraments de sous il·lícits, amb Bustos, presumptament, al capdavant del marro. L’expresident de la FMC també està acusat de tràfic d’influències en una derivada del cas Mercuri per una suposada contractació a dit d’una excàrrec del tripartit en l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Serà jutjat la setmana vinent.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari