Tancada per exigir l’hemodinàmica les 24 hores al Joan XXIII

La CGT fa una crida a la ciutadania perquè secundi l'ocupació de Serveis Territorials de Salut a Tarragona
Tancament
Tancament

Després de reunir-se amb Josep Mercadé, delegat territorial de Salut a Tarragona, per exigir l’obertura les 24 hores de la unitat d’hemodinàmica cardíaca de l’Hospital Joan XXIII de la ciutat, representants del sindicat CGT han decidit iniciar una tancada, són una quarantena de persones, a la mateixa seu de Serveis Territorials de Salut a la capital tarragonina.

Amenacen amb quedar-s’hi fins que se’ls comuniqui la data en què la unitat hospitalària funcioni tot el dia. El sindicat considera “indignants” que s’hagi obert un expedient informatiu contra el servei de cardiologia del centre pel cas del veí que va morir mentre el traslladaven a Bellvitge perquè l’hemodinàmica del Joan XXIII estava tancada.

La CGT ha fet una crida perquè la ciutadania es concentri aquest dijous a les 18h als Serveis Territorials de Salut de Tarragona per evitar el desallotjament per part dels Mossos d’Esquadra. Dissabte han convocat una manifestació a Tarragona per exigir que l’Hemodinàmica cardíaca obri les 24 hores.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari