Els Núñez surten de la presó, un mes i una setmana després

Presons els concedeix el tercer grau
josep lluis nuñez
josep lluis nuñez

El constructor i expresident del Barça, Josep Lluís Núñez, i el seu fill, Núñez Navarro, han sortit aquest dimecres 24 de desembre de la presó de Quatre Camins, després d’obtenir el règim obert. La mesura s’havia anunciat feia dies, i el Departament ha complert a l’hora de facilitar als Núñez el tercer grau, que els permetrà, més enllà de menjar els torrons de Nadal amb la família, dormir a casa els divendres i els caps de setmana.

El promotor immobiliari i el seu fill van entrar a la presó del Vallès el 16 de novembre, després que el jutge els condemnés a dos anys i dos mesos pel cas Hisenda, un entramat de suborns a alta càrrecs de la Hisenda Tributària amb la finalitat de no pagar impostos que va durar deu anys. Després d’un procés llarguíssim per les dilacions forçades per la defensa dels Núñez, pare i fill estaven condemnats per l’Audiència de Barcelona des del 2011.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides