La pressió de Roca per salvar la Infanta enutja el jutge Castro

El pare convergent de la Constitució exigeix el sobreseïment obligatori
miquel roca
miquel roca

Un escrit presentat fora de temps i del procediment amb l’exigència de sobreseure obligatòriament ha emprenyat el jutge José Castro. L’ha presentat Miquel Roca, l’advocat de la infanta Cristina, amb l’objectiu d’aconseguir exculpar-la, publica Vozpópuli.

Castro, segons la mateixa informació, considera que l’escrit constitueix un intent d’interferir en el procediment per obtenir una resolució avançada per a la germana del Rei d’Espanya i respondrà mitjançant un altre escrit amb què dictarà l’obertura del judici oral i exposarà quelcom que troba una ingerència en la seva tasca d’instrucció.

En l’actual moment del procés, els advocats encara no han de presentar escrits. Malgrat això, Roca sosté que la doctrina Botín obliga Castro a sobreseure i exculpar la infanta abans del judici sobre el cas Nóos i ho ha traslladat el 9 de desembre a l’instructor. Castro, per la seva part, segons fonts dels tribunals citades per Vozpópuli, està disposat a accelerar i dictar l’obertura de judici abans de Nadal.

Aquest dilluns, Cristina de Borbó ha dipositat els 587.413 euros de multa per responsabilitat civil demanats per la Fiscalia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides