Bustos va comprar 70 rellotges per a alcaldes amb fons de l’FMC

Anticorrupció imputa l'exalcalde de Sabadell un nou delicte de malversació
Manuel Bustos
Manuel Bustos

La Fiscalia Anticorrupció acusa l’exalcalde de Sabadell i expresident de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos, d’un altre delicte de malversació per autoritzar, segons explica economiadigital, la compra de 70 rellotges amb càrrec a l’ens supramunicipal. Els 17.000 euros que va emprar provenien de fons per a cursos de formació i seminaris. L’objectiu era obsequiar els 66 membres del plenari que van plegar després de les municipals de 2011.

Les investigacions policials arran dels registres practicats durant les diligències del cas Mercuri van localitzar dues transferències a una joieria del carrer Portal de l’Àngel de Barcelona que sumen 3.465 i 13.860 euros. Una setantena de rellotges d’uns 200 euros cadascun.

Anticorrupció sol·licita que s’imputi Bustos per malversació de fons públics, que s’interrogui d’urgència i com imputat el secretari de l’ens, Adolfo Moreno i reclama la jutgessa que identifiqui els receptors dels 66 rellotges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides