Laporta va fer investigar les seves nòvies

Flavia Massoli i Sana Khouja van ser víctimes de seguiments per part de detectius de Método 3 pagats pel Barça
Joan Laporta, expresidente del Barça
Joan Laporta, expresidente del Barça

Del procés que se segueix al Jutjat d’instrucció n. 24 de Barcelona en depèn que els socis del FC Barcelona sàpiguen en quina mena d’informes es van gastar molts diners el director general des del 2008 al 2010, Joan Oliver, i el cap de Seguretat del club durant el mateix període, Xavier Martorell, un personatge envoltat de foscor i sospites també en l’àmbit polític.

Martorell, que ha declarat ja com a imputat davant el jutge i el fiscal del cas, no va dubtar a admetre els estranys objectius d’algunes de les investigacions en el sumari per la querella presentada pel FC Barcelona sobre el cas dels espionatges encarregats i pagats en aquella època a l’agència de detectius Método 3, presumptament per a la realització d’investigacions que res tenien a veure amb la naturalesa i activitats ordinàries del club.

Quan es va interrogar Xavier Martorell sobre les factures 109 i 110, de les quals el jutjat va tenir coneixement després de l’escorcoll fet a Método 3 arran del cas La Camarga, l’exdirector de Seguretat va admetre que es tractava d’un “assumpte personal” del president Joan Laporta. En concret, es tractava de saber si la parella més o menys estable del president del Barça en aquell moment, la noia marroquina Sana Khouja, havia passat el cap de setmana del 28 i 29 de desembre del 2009 amb algun acompanyant masculí que no era ell a l’hotel Roc Blanc d’Andorra.

El fiscal no vol ‘morbo’
El fiscal va estimar innecessari incloure en el sumari el testimoni de Martorell sobre els detalls concrets de la feina dels detectius, interpretant que amb anotar el caràcter exclusivament d’interès personal i privat de Joan Laporta, és a dir sense cap relació amb el club i sense cap justificació per desviar fons del Barça, n’hi havia prou a efectes de la querella i dels càrrecs que s’han imputat de moment a Joan Oliver i Xavier Martorell d’apropiació indeguda i/o administració fraudulenta, sense descartar que addicionalment s’hagi comès també un presumpte delicte continuat d’estafa.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides